Oogheelkunde

SARS-CoV-2: een uitdaging voor oogheelkundigen

SARS-COV-2 is een nieuw coronavirus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Tijdens de SARS-CoV-epidemie bleek traanvocht een mogelijk overdrachtsmedium te zijn. Verwacht wordt dat SARS-CoV-2 zich op vergelijkbare wijze zal verspreiden. Medische hulpmiddelen voor de oogheelkunde die in direct contact komen met het oog, vormen een verhoogd risico op transmissie van het virus. HELP DE VERSPREIDING […]

Tristel Duo OPH en haar compatibiliteit met oftalmologische instrumenten (update december 18)

Tristel duo OPH maakt gebruik van de gepatenteerde chloordioxide chemie van Tristel. Een van de vele troeven van deze samenstelling is de compatibiliteit met het oogheelkundig materiaal van de toonaangevende fabrikanten. In dit artikel vindt u een overzicht van deze fabrikanten en de oogheelkundige instrumenten.

Hou een oogje op oogheelkunde

Het is de plicht van professionals in de oogheelkundige sector om, voor de veiligheid van patiënten en personeel, het hoogste niveau van infectiebeheersing na te streven. Dit document geeft een overzicht van pathogenen die ziekten en infecties veroorzaken, gevolgd door een overzicht van desinfectieprocedures, om zo bij te dragen tot een verhoogd algemeen bewustzijn.

Hoe lang blijft Tristel Duo houdbaar?

Regelmatig wordt de vraag gesteld naar de houdbaarheidsdatum van Tristel Duo. Het antwoord daarop is heel eenvoudig: de houdbaarheid blijft ongewijzigd, onafhankelijk of de flacon al dan niet geopend is.

Lees meer

©2022 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever