Intensieve zorgen

Volatiele anesthetica als sedativa met AnaConDa: een technische evaluatie

Een introductie voor de technische evaluatie van de geschiedenis, de ontwikkeling en de prestaties van “AnaConDa” voor het afleveren van volatiele anesthetica in intensieve en postoperatieve zorg.

Inhalatiesedatie bij ARDS-patiënten met behulp van isofluraan en het AnaConDa-systeem.

De potentiële voordelen van het verdoven met Isofluraan met behulp van het AnaConDa-systeem voor patiënten met ARDS in vergelijking met propofol of midazolam.

Compatibiliteit van Tristel Trio Wipes met medische instrumenten

Het Tristel Trio Wipes system maakt gebruik van de gepatenteerde chloordioxide-chemie van Tristel. Een van de vele voordelen van deze toepassing is de compatibiliteit met het medisch materiaal van de toonaangevende fabrikanten. In deze bijdrage krijgt u een handig overzicht van deze fabrikanten en hun instrumenten.

Samenvatting van het onderzoeksrapport: Inhalatie sedatie met kleine teugvolumes onder venoveneuze ECMO

In deze retrospectieve analyse zochten de onderzoekers naar bestanden van patiënten die inhalatie sedatie onder venovenous extracorporale membraan oxygenator (vv-ECMO) ondersteuning kregen vanwege longfalen.

Hoe lang blijft Tristel Duo houdbaar?

Regelmatig wordt de vraag gesteld naar de houdbaarheidsdatum van Tristel Duo. Het antwoord daarop is heel eenvoudig: de houdbaarheid blijft ongewijzigd, onafhankelijk of de flacon al dan niet geopend is.

Lees meer

©2022 tristel.com - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce Wever